Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Kerst 2016

Als je een ander een plezier wilt doen met een mooi kerstpakket, is dit jouw kans. De fairtrade producten uit de Wereldwinkel hebben alles in zich om er een prachtig feest van te maken. Door de verre herkomst zijn ze verrassend. En heerlijk van smaak. Ook de mensen die de producten maken, verras je met jouw aankoop. Fairtrade biedt hen de mogelijkheid om te werken aan hun toekomst en die van hun kinderen. En dat vinden zij net zo belangrijk als wij. Maak er een mooie Kerst van: voor de mensen daar en voor jezelf.

Nieuwe producten

FairForward en Fairtrade Original hebben samen een mooie kerstfolder ontwikkeld met een ruime keuze uit artikelen, food en non-food. Zie voor de folder:  http://www.fairtrade.nl/kerstpakketten. Dit jaar zijn weer een aantal nieuwe producten verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld platte rijstnoedels uit Thailand. Met woksaus, kokosmelk en currypasta zijn leuke combinaties mogelijk. Desgewenst kunnen recepten worden bijgeleverd.

Mooi verpakt

De collectie fairtrade producten is zeer uitgebreid. Je kunt zelf bepalen met welke producten je je kerstpakket wilt samenstellen. En ook de verpakking mag er zijn. Bijvoorbeeld de juten tassen uit India. Natuurlijk materiaal met een mooie henna print, een bijzondere tekst of naturel zonder opdruk. Voor elk pakket een passende verpakking. Al deze tassen worden in Kolkata gemaakt. Het design of de tekst wordt met de hand door middel van zeefdruk op het jute aangebracht. De producenten zijn erg blij met onze orders, want die zorgen er voor dat ze bij een mooi bedrijf een goed inkomen verdienen.

Zie voor meer informatie: /nl/menu/Kerstpakketten