Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Tractor voor Khun Wilawan bij de Wereldwinkel

"Met behulp van de Fairtrade premie kan ik zelfstandig investeren in een tractor" aldus Khun Wilawan – Rijstboer in Thailand. In januari maak je Khun Wilawan en jezelf extra blij door een aankoop bij Wereldwinkel Noordwijkerhout. Je maakt namelijk kans op een culinair pakket van Fair Trade Original ter waarde van € 40.

 

De wereld van Khun Wilawan

De biologische Pandanrijst van Fair Trade Original komt uit Thailand en heeft een mooie, lange witte korrel. De rijstplantjes worden niet per bundel maar per stuk geplant. Dit is veel extra werk, maar levert een betere oogst op. En dat is belangrijk voor de boeren, want de meesten hebben maar een klein stukje grond. Khun Wilawan is rijstboer en één van 580 leden van de coöperatie Ricefund Surin. Doordat Khun Wilawan is aangesloten bij de rijstcoöperatie, krijgt ze haar geld sneller en profiteert ze van de fairtrade premie. Daardoor hoeft ze geen geld meer te lenen en kan ze zelfstandig investeren in een tractor, of financieel bijdragen aan gemeenschapsprojecten.

 

Januari actie: win een culinair pakket

Bij aankoop van een Fair Trade Original artikel bij Wereldwinkel of een van onze 200 Wereldwinkels, ontvang je een actiekaartje. Lever je ingevulde actiekaartje in bij de kassa en maak kans op een culinair pakket ter waarde van 40 euro! Wacht niet te lang en loop snel bij ons binnen, de actie loopt tot 6 februari.