Wereldwinkel viert jubileum

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat Stichting Wereldwinkel Noordwijkerhout is opgericht. 30 jaar fairtrade in het hart van de Bollenstreek willen wij natuurlijk vieren. Op zondag 23 april nodigen wij u daarom uit om in theater De Muze in Noordwijk samen te komen voor een gevarieerd programma. Daar zullen we onder andere samen kijken naar de indrukwekkende documentaire Bigger than us. 

Onder de titel ‘Feest: Fairtrade én duurzaam’ viert Wereldwinkel Noordwijkerhout haar 30-jarig jubileum op 23 april. Alle Noordwijkers, Noordwijkerhouters en de Zilkers worden uitgenodigd om gratis dit evenement te vieren in theater de Muze. Vooraf reserveren is noodzakelijk, zie hiervoor de website https://demuze.nl/programma/wereldwinkel-bigger-than-us. Er is een gevarieerd programma samengesteld bestaande uit film, muziek, workshops en informatieve stands. Maar bovenal is er veel ruimte voor ontmoeting en samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Wij hopen veel vrienden, donateurs en klanten te mogen verwelkomen. Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom.

Om 14.00 uur start de indrukwekkende film Bigger than us, over jongeren die soms met gevaar voor eigen leven proberen de fouten van de generaties voor hen te repareren. Na de film is er gelegenheid om twee workshops te volgen: workshop lachen door Keshia Kluijfhout, en workshop buikdansen door Jmiaa Bellan. In de foyer staan hapjes en drankjes voor u klaar en kunt u een kijkje nemen bij diverse stands:

►Greetje Knetsch met producten van het project Hand in hand in Ghana https://operationhandinhand.nl

►Julia Wijnia met sieraden van Kazuri in Kenia http://www.kazuri.nl

►Bo Cornelissen met informatie over producentenreizen naar Kenia http://producentenreizen-kenia.nl

►Fairtrade werkgroep Noordwijk

►Wereldwinkel Noordwijkerhout

Ook is er live muziek van leden van de Kleynkoor Academy uit Noordwijk.