Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Brownies receptwedstrijd

Maak met uw originele brownie recept kans op een compleet fairtrade taartservies. Bakken is namelijk populairder dan ooit. Bij Wereldwinkel Noordwijkerhout vind je heerlijke fairtrade ingrediënten. Natuurlijk horen bij al die bakcreaties mooie schalen, gebaksbordjes en kopjes. Wie weet bent u straks de winnaar van één van de twee complete taartserviezen t.w.v. € 200 en € 150.

Deel uw originele brownie recept en win

Wereldwinkels zijn op zoek naar het origineelste fairtrade brownie recept van Nederland. Deel vóór 25 juni uw originele brownie recept op www.wereldwinkels.nl of lever uw recept in bij Wereldwinkel Noordwijkerhout. Dan maakt u kans op fairtrade taartservies t.w.v. € 200 en € 150. De complete taartserviezen bestaan uit een taartschaal, kopjes, gebaksbordjes, een cakeschaal en natuurlijk ontvangt u er ook eerlijke bakingedriënten bij. De winnaars worden voor 1augustus bekend gemaakt.

Taartservies van Artisinat uit Sfax, Tunesië

In het Tunesische dorpje Sfax wordt het ambacht van pottenbakken van generatie op generatie doorgegeven. Vrijwel elk huis heeft een werkplaatsje waar de hele familie keramiek maakt. De verkoop hiervan is een belangrijke inkomstenbron voor de familie en zorgt weer voor werkgelegenheid. En bijna nog belangrijker: het geeft de familie een gevoel van eigenwaarde. Dat maakt het taartservies tot een prachtige prijs om te winnen!