Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Welkom op de wereld

Bij Wereldwinkel Noordwijkerhout vindt u cadeaus voor elk levensmoment. Van geboorte tot op kamers gaan, van trouwen tot aan het pensioen. Voor elk bijzonder moment heeft de Wereldwinkel een uniek en symbolisch cadeau in het assortiment, bovendien dragen alle cadeaus bij aan een betere wereld. In de maand oktober introduceert Wereldwinkel Noordwijkerhout een eerste module met het thema zwangerschap & geboorte.

Welkom op de wereld

Ouders van een pas geboren baby gunnen hun kleintje de wereld. Met het babyassortiment  van de Wereldwinkel kan dat. Deze kersverse wereldbewoners maak je blij met schattige knuffels, mooie zachte kussens, of een van onze babydagboekjes met mooie herinneringen voor later.
Met een cadeau uit de Wereldwinkel laat je niet alleen jouw kleintje stralen, maar ook een familie ver weg. De cadeaus zijn fairtrade geproduceerd waardoor de producenten een regelmatig en eerlijk inkomen krijgen, onder goede arbeidsomstandigheden werken en de kans krijgen om hun eigen kinderen een mooie toekomst te geven. Dat is nog eens een werelds gevoel!

Babybal

Dit lieve cadeau met prachtige beschilderingen is bedoeld om boven de wieg te hangen. De basis is  gemaakt van gerecycled papier dat met de papier-maché techniek tot een bal wordt gevormd. Ambachtslieden beschilderen de producten met kindvriendelijke, loodvrije verf. De serie is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: met tekens van de dierenriem, met multiculturele baby’s, met lieflijke vogeltjes en met wollige schaapjes.