Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Kerstpakketten 2015

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte bent u bij de Wereldwinkels aan het juiste adres. Een origineel pakket vol authentieke producten dat ook nog eens past bij deze tijd van duurzaamheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade, en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord.

Fairtrade = duurzaam = maatschappelijk verantwoord  

Fairtrade staat voor respect voor mens én milieu. Het is niet alleen een duurzame manier van handelen omdat de makers van fairtrade producten de kans krijgen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Het biedt boeren en producenten ook mogelijkheden voor milieuvriendelijker handelen. Bijvoorbeeld een nieuwe, energiezuinigere oven in een pottenbakkerswerkplaats of een training over klimaatvriendelijk verbouwen aan koffieboeren. Daarnaast zorg je met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Voor een (nieuw) huis bijvoorbeeld, voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf of voor een school voor de kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Het standaard pakket

Om het zo makkelijk te maken zijn er al zo'n 10 pakketten samengesteld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen naar welk pakket jouw voorkeur uitgaat. Je kunt al een kerspakket bestellen vanaf 27 euro. Bekijk onder aan de pagina de brochure voor prijzen en variaties.

kerstpakket fairtradekerstpakketKerstpakket wijn kaarsenkerstpakket thee en chocolakerstpakket kokenKerstpakket verskerstpakket fairtradekerstpakket ontbijtkerstpakket wokken

 

Cadeaubon

 

Laat je liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan met het cadeaubon van de Wereldwinkel, Je kan bij de cadeaubon een leuke cadeauverpakking bestellen. Wil je je werknemers extra belonen dan geef je er een reep van Tony's Chocolonely bij want die past precies in deze leuke verpakking.


Een kerstpakket bestellen

Wil je meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact met ons op. Onze contactpersoon is Bep van den Burg. Zie voor de kerstfolder 2015

/nl/menu/Kerstpakketten