Laat de feestdagen maar komen

De vlag wappert aan de gevel. Het stoepbord staat buiten. Het is fris en de bladeren waaien in de wind. Maar binnen in de Wereldwinkel is het warm en gezellig. De etalage is mooi ingericht met kleurige beelden en vazen uit Indonesië en Vietnam. Het licht schijnt op de zilveren sieraden en zijden sjaals uit Nepal en India. De geur van wierook en koffie komt je tegemoet. De Wereldwinkel is klaar voor de feestdagen.

Sinterklaas

De Goed Heilig Man zal zijn ogen uitkijken. De Wereldwinkel staat namelijk vol met leuke cadeaus vol betekenis, voor hem en voor haar. En ook voor de kinderen. Wat te denken van gelukspoppetjes uit Guatemala, kaarsen uit Zuid-Afrika en notitieboekjes van geschept papier? Dit jaar zijn ook weer heerlijke letters en symbolen van chocolade verkrijgbaar. En natuurlijk cacao om op 5 december zelf chocolademelk te maken.

Kerstmis

Voor Kerstmis heeft de Wereldwinkel weer veel speciale kerstartikelen in huis: kleine kerststalletjes en grote kerstgroepen, kerstversiering en kerstkaarten. Voor het kerstdinner zijn er heerlijke exotische producten verkrijgbaar. Sauzen, kruiden, rijst en noedels zijn slechts enkele voorbeelden. De wijn uit Chili en Zuid-Afrika is uitstekend, om zelf te gebruiken maar ook om cadeau te doen, bijvoorbeeld in een kerstpakket.