Dopper Glass

Naast de gewone handige waterflesjes van Dopper, de Dopper steel en de Dopper Insulated, is er nu ook de Dopper van glas. Nog beter voor het milieu. Er zijn twee varianten: klein en enkelwandig € 19,50 en groot en dubbelwandig € 34,50.

Glashelder water is iets om te koesteren. Zeewater, kraanwater; het is pure rijkdom. Daarom is een kristalheldere glazen fles ontwikkeld die deze gedachte weerspiegelt. Een fles met een luxe uitstraling, klaar om een statement te maken. Niet alleen op je bureau, maar op wereldniveau.

De sea-through Dopper Glass is gemaakt van borosilicaatglas. We zullen je niet vermoeien met de technische details - daar is Wikipedia voor. Alles wat je hoeft te weten is dat borosilcaatglas goed tegen een stootje kan. En het is gemaakt van 100% natuurlijke mineralen. Als dat geen win-win is, dan weten we niet wat wel!

De Dopper Glass Insulated (450 ml) houdt je koude water koud en je warme water warm, net een beetje langer. En of je je kraanwater puur drinkt, of aangemaakt met gekneusde bonen, blaadjes of kruiden: in je Dopper smaakt alles top.

Met deze fles stimuleer je de bewustwording over het onzichtbare plastic dat ons omringt. Hoorden we daar iemand ’superheld’ zeggen? Want dat ben jij. Dus hef je Glass (Dopper) op glashelder water. Wij toasten mee. Totdat al het water zo helder is als Glass.