Markt Onder de Linden

Al meer dan 35 jaar vindt Markt onder de Linden jaarlijks plaats op het lommerrijke Lindenplein en in de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen. De markt is uitgegroeid tot een begrip in de Duin- en Bollenstreek en bij de markt zijn tal van bijzondere activiteiten gekomen. 

Kom langs en struin ontspannen langs alle kramen met hun veelsoortige aanbod aan planten en bloemen, tuinornamenten, home en lifestyle producten, brocante en delicatessen. Noordwijkse tuinenbezitters en Landgoed Calorama stellen tijdens de Markt onder de Linden hun mooie, knusse, kleurrijke of speciale tuinen open voor het publiek.
Daarnaast kunt u op diverse locaties op en rond de markt genieten van prachtige kunst. Het geheel wordt omlijst door live muziek, passend bij de ambiance van de altijd elegante ‘Markt onder de Linden’.

Wereldwinkel Noordwijkerhout is present met een prachtig assortiment Fairtrade producten. Bijvoorbeeld ijzeren vogels uit Zimbabwe, shoppers uit Madagascar, cooking bags uit Ghana, kussens uit India, keramiek uit Mexico en vilt uit Nepal. Zeer de moeite waard!

Markttijden:

Zaterdag 10:00-17:00 uur

Zondag 11:00-17:00 uur