Cultuurmarkt 16 en 23 september

Na het grote succes in 2022 worden ook in 2023 Cultuurmarkten georganiseerd in de Gemeente Noordwijk. Het doel is om alle inwoners te laten zien hoe groot het culturele aanbod in Noordwijk is en jong en oud hiervoor te enthousiasmeren. Dit jaar is ook de Wereldwinkel aanwezig met een informatiestand.

Wat is de Cultuurmarkt?

De Cultuurmarkt is een gezellige markt waar culturele organisaties zich op allerlei manieren laten zien. Er is een podium met leuke optredens, op het gebied van zang, dans, theater en muziek. Daarnaast is er een informatiemarkt met marktkraampjes waar alle culturele instellingen zich zullen presenteren met informatie, activiteiten of een kleine workshop. Een uitgelezen mogelijkheid om je te laten informeren en inspireren, en om je aan te melden als  nieuw lid en/of als vrijwilliger.

Wanneer en waar?

Zaterdag 16 september 13.00-17.00 uur rond de Oude Sint Jeroenkerk Noordwijk-Binnen

Zaterdag 23 september 13.00-17.00 uur rond de Witte Kerk Noordwijkerhout

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Wil je ook je talenten inzetten voor het werken aan een eerlijkere wereld? Vind je het leuk om mooie spullen te verkopen, een praatje te maken, een cadeau in te pakken, af en toe op een markt te staan? Dan is de wereldwinkel echt iets voor jou. 

Vind je het leuk om met vrijwilligers om te gaan of om sociale media in te zetten voor de promotie van onze fairtrade wereldwinkel? Dan biedt de wereldwinkel veel kansen.

Lijkt je het wat om onbezoldigd aan de slag te gaan voor een paar uur per week? Zo ja, dan gaan we graag met je in gesprek om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Kom naar één van de Cultuurmarkten, stuur een berichtje naar Marie José Fles, of neem voor meer informatie contact op via 06 49898554.