Fairtrade koffiecapsules

Café de Origen is een kwaliteit fairtrade koffie geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabicabonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.

Café de Origen wordt gebrand door Neuteboom koffiebranders, één van de pioniers op het gebied van fairtrade koffie. Als zij nieuwe koffie melanges maken, hebben zij maar één doel. Een unieke en onderscheidende smaak maken. Neuteboom branders zijn continue in de weer om de melanges perfect te houden zodat u altijd kunt genieten van de heerlijke smaak.

De koffie is nu ook beschikbaar in de vorm van capsules. Als Espresso of als Lungo is deze koffie een romige en volle koffie. Beschikt over een prachtige balans van aroma’s en bitters. De aroma’s die u zal proeven zijn hazelnoot, caramel en melkchocolade. Een fantastisch zachte en lange afdronk maken deze koffie dan ook helemaal compleet. Iedere verpakking bevat 15 capsules die zijn te gebruiken in Nespresso machines.

De prijs per verpakking is € 3,28.