Ook zo'n zin in goed nieuws?

OneWorld.nl is de grootste Nederlandse website over mondiale verbondenheid en duurzaamheid. Het tijdschrift OneWorld magazine verschijnt tien keer per jaar. OneWorld wordt uitgegeven door NCDO, de Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. De redactieraad bestaat uit Pieter Broertjes (voorzitter), Amma Asante, Tineke Ceelen, Anna Chojnacka, René Grotenhuis, Kitty van der Heijden, Aad van den Heuvel, Mette te Velde. OneWorld bestaat sinds december 2011 en is het resultaat van een fusie tussen IS (Internationale Samenwerking), onzeWereld en www.oneworld.nl.

Internationaal

OneWorld.nl is onderdeel van het internationale OneWorld-netwerk. Doel van het netwerk is om te informeren over internationale samenwerking en duurzaamheidsvraagstukken, om handvatten en inspiratie te bieden aan geïnteresseerden die de wereld rechtvaardiger en schoner willen maken, en om de discussie over deze thema’s te stimuleren.

Goed nieuws via One11

Nu is er ook One11.nl, een website boordevol goed nieuws. Correspondenten in het buitenland stuiten vaak op bijzondere mensen, met bijzondere verhalen. Deze positieve verhalen halen niet altijd de voorpagina's van de kranten. Op de site One11.nl krijgen de helden en bouwers van deze wereld een plaats.