Ontwerp Team Rowl in de prijzen

Wouter Koomen uit Noordwijkerhout heeft met zijn medestudenten van de TUDelft een prachtige set schalen ontworpen. De schalen worden op de Filipijnen volgens fairtrade voorwaarden geproduceerd, en door Kinta geïmporteerd. Wereldwinkel Noordwijkerhout is trots op haar plaatsgenoot die met eigen ogen in de Filipijnen de productie van de Rowl collectie heeft kunnen bekijken.

 

 

 

 

Rowl

Mensen zetten steeds vaker verschillende hapjes en snacks midden op tafel, alleen is het soms lastig om een goede manier te vinden om je eten met elkaar te delen. Gelukkig biedt de schalen collectie Rowl de uitkomst. Door de vorm is de Rowl makkelijk te draaien, zodat eten delen leuk en gemakkelijk wordt. De schalen hebben een mooi strak design en zijn gemaakt van duurzaam acaciahout.

Design Your Own Tableware contest

De Rowl collectie is het winnende ontwerp van de Design Your Own Tableware- contest.
In het najaar van 2014 gaf het Wereldwinkel jongerenplatform "Fairminds" aan 350 masterstudenten van de TUDelft de opdracht om een vernieuwend tableware product van acaciahout te ontwerpen.Team Rowl overtuigde niet alleen het publiek , maar ook de vakjury met hun ontwerp.
Zij wonnen daarmee een reis naar de fairtrade producenten op de Filipijnen én opname van de schalen collectie in het assortiment van onder andere Wereldwinkels en WAAR. De collectie is nu verkrijgbaar in de Wereldwinkel en tevens online te bestellen via onze webshop.