Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Maak je eigen masker

In onze nieuwsbrief van januari stond het al aangekondigd: Wereldwinkel Noordwijkerhout organiseert een masker-wedstrijd. Kinderen t/m 12 jaar worden uitgenodigd een masker te maken en een foto van zichzelf met het masker op te sturen. De drie mooiste inzendingen worden beloond met Wereldwinkel cadeaubonnen.

 

 

Masker-wedstrijd

Zaterdag 1 maart breekt het Carnaval los in Noordwijkerhout. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Ook bij de Wereldwinkel. De Wereldwinkel organiseert namelijk een masker-wedstrijd. Wie maakt het mooiste masker en maakt daarmee kans op mooie prijzen?

Wie?

Kinderen t/m 12 jaar.

Wat?

Zelfgemaakt masker van papier, hout, textiel, papiermaché enz. Maak een foto van jezelf met het masker, een selfie dus en mail deze naar Wereldwinkel Noordwijkerhout: Wereldwinkel.nwh@telfort.nl, onder vermelding van "masker-wedstrijd".

Vermeld bij de selfie je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. En beschrijf in een paar zinnen wat je masker voorstelt, hoe hij is gemaakt en wat jou heeft geïnspireerd om hem zo te maken.

Wanneer?

De uiterste datum tot wanneer de selfies kunnen worden doorgestuurd is zaterdag 1 maart tot 11.00 uur,  dus vlak voor de start van de kinderoptocht. De uitslag zal aan het eind van die middag bekend worden gemaakt via deze site en ook via de lokale weekbladen. Met de prijswinnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Alle ingezonden selfies zullen worden afgedrukt en opgehangen in de etalage van de Wereldwinkel in de Dorpsstraat.

Wat kun je winnen?

1e prijs: Wereldwinkel cadeaubon € 25,-

2e prijs: Wereldwinkel cadeaubon € 15,-

3e prijs: Wereldwinkel cadeaubon € 10,-

Met deze cadeaubonnen kun je zelf een mooi cadeau uitkiezen in de Wereldwinkel. Misschien wel zo'n echt Afrikaans masker?