Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Winnaars Wereldwinkel maskerwedstrijd bekend

De winnaar van de Wereldwinkel maskerwedstrijd is Dexter van Dongen uit Noordwijkerhout. Dexter is 10 jaar en leerling van de Regenboogschool. Hij heeft een masker gemaakt van gekleurd karton met daarop een gezicht van materialen uit de natuur, zoals boomschors, veertjes, takjes en stukjes bamboe. De jury vindt dat dit erg goed bij de Wereldwinkel past. Het masker heeft grote blauwe ogen waar je echt doorheen kunt kijken. Bovendien heeft Dexter de foto zelf gemaakt. Een echte selfie dus. Met dit masker heeft Dexter de eerste prijs gewonnen. Dit betekent dat hij in de Wereldwinkel een cadeau mag uitzoeken ter waarde van € 25,-.

Tweede prijs

Floortje Kortekaas, 8 jaar, uit De Zilk heeft de tweede prijs gewonnen met haar kleurige vlindermasker. De jury vindt het mailtje van Floortje, waarin ze vertelt over haar masker, erg leuk om te lezen. Floortje mag in de Wereldwinkel een cadeau uitkiezen ter waarde van € 15,-.

Derde prijs

De derde prijs gaat naar Tjeerd Dijkstra uit Noordwijkerhout. Tjeerd zit in groep 5 van de St. Victorschool. Zijn masker heeft twee kijkgaatjes die niet als ogen te herkennen zijn. Hierdoor lijkt het als of je wordt aangekeken door twee grote blauwe ogen. De jury vindt dit erg origineel. Tjeerd mag in de Wereldwinkel een cadeau uitzoeken ter waarde van € 10,-.