Welkom bij

Wereldwinkel Noordwijkerhout

Aandacht voor eerlijke handel

Tijdens de Fairtrade week wordt het belang van eerlijke handel door veel supermarkten, Wereldwinkels, bedrijven, gemeentes en individuen onder de aandacht gebracht. In heel Nederland vinden er tal van acties en evenementen plaats. Uiteraard doet de Wereldwinkel ook mee aan de fairtrade week die plaats zal vinden van 24 oktober tot en met 1 november. 

Lancering babymodule

Trotse ouders van een pasgeboren baby kunnen vanaf 24 oktober via een speciale fotomodule de favoriete foto van hun kleintje uploaden. Met het uploaden van de foto, het beantwoorden van de vraag "Welk product voor jouw kleintje zie jij graag fairtrade geproduceerd en waarom?" en het invullen van de gegevens maken ouders kans op de Wereldwinkel Kraammand t.w.v. € 200,-.
 

Huis- aan- huisfolder

Alle huishoudens in Nederland ontvangen een huis-aan-huisfolder in het kader van de fairtrade week. De folder bevat leuke fairtrade aanbiedingen in diverse supermarkten. Uiteraard worden er ook producten van de Wereldwinkel onder de aandacht gebracht. Dit zullen de ontbijtproducten hagelslag, vlokken en chocolade pasta zijn van Fair Trade Original. Voor de cacaoboeren en boerinnen uit Ivoorkust (zie afbeelding) een goede zaak.